Publicatie op Deyja: Embracing Death đź–¤ {Dutch}

Afgelopen december was het 20 jaar geleden toen Eva haar vader verloor aan de gevolgen van leukemie. Zelfs na ernstige ziekte is de dood een onverwachte bezoeker. Zij omschrijft het verdriet van haar overleden vader als een reis van 20 jaar. Uiteindelijk heeft ze in haar verdriet een kalme vrede kunnen vinden.

Voor het bijzondere online platform, Deyja, heb ik mijn artikel over rouw dat ik onlangs schreef, en waarop ik mooie en waardevolle reacties heb mogen ontvangen, vertaald naar het Nederlands.

Deyja is een intercultureel onderzoek naar dood. Een online ruimte ontworpen om de periode van rouw, verlies en verdriet als bijzondere kans aan te grijpen om te verstillen en de mens haar eeuwenoude vragen rondom het leven en de dood te onderzoeken.

Mijn artikel lezen? Klik dan op de onderstaande link:

https://www.deyja.org/post/het-verdriet-om-mijn-overleden-vader-een-reis-van-20-jaar

Dankbaar voor deze publicatie en het contact met de oprichtster van dit mooie platform.

Met Liefde,

Eva