Idealistische hypocrisie: wie is er niet schuldig aan? Column Bedrock Magazine {Dutch}

Hoe idealistisch we ook zijn, we zijn allemaal hypocriet als het om de wereld verbeteren gaat. Vegetarisch eten, maar wél verre reizen maken en in dorstige auto’s rijden. Ons verlangen is de oorzaak van het meten met twee maten.

Een bevriende eilandbewoner liet zich laatst van zijn meest empathische kant zien.

Hij wist een gewonde zeemeeuw te redden van een mogelijke dood door deze te vangen en naar de dierenarts te brengen. Vol liefde voor het beest vertelde hij zijn verhaal dat een gelukkig einde had. De zeemeeuw was gered en hoe! Wat een te gekke vent is hij toch, dacht ik. Dierenvrienden, daar houd ik nu eenmaal van. Die kunnen bij mij niet meer stuk.

Lees mijn column voor Bedrock Magazine hier verder!

Psssttt: Is jouw vlees ook zo zwak? 😉

 

Con Amor,

Eva

 

 

dan-russo-737107-unsplash
Photo by Dan Russo on Unsplash

Author: Eva De Vor

Dutch writer and blogger, who previously worked as a jurist/legal counsel in the Netherlands. I chose to live my life on the sunny Balearic Islands in simplicity, with respect to our beautiful planet, together with my soulmate, rescue cat and a bunch of chickens. EVALUNES has been created to share my writings about the things I care. I write with love. Con Amor. Always.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: